Kepparipäiväleiri Vesilahden tekonurmikentällä

os. Koulutie 1 Vesilahti

Leiri  13-17.6

Leiriko koontuu (ma-pe ) päivittäin klo 10-14. 

Leirin ohjelmassa on keppihevostelua, kerppariaskartelua sekä yhteisiä leikkejä ja pelejä. Tietysti unohtamatta este- ja koulukisoja ruusukkeineen. Pidetään myös lettukestit hyvällä ilmalla:)

Mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta per leiri.

Leirin hinta on 40€, sis vakuutus ja toiminta.

Leiri on suunnattu alakouluikäisille. Ja erikseen sovittuna, mukaan voi tulla vain osaan päiviä. Mainitse muuta tietoa kohdassa:)


Mistä saitte tiedon leiristämme?

Annan luvan lapsen kuvaamiseen leiritoiminnan yhteydessä ja annan luvan julkaista leiriläisestä otettuja kuvia ja videoita. Toiminnan yhteydessä otettuja kuvia ja videoita voidaan hyödyntää yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen mm. nettisivuilla ja sosiaalisen median palveluissa.

Kuvauslupa
  1. Ymmärrän tämän ilmoittautumisen olevan sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi leirille. Saan sähköpostitse leirilaskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä.
  2. Ilmoitan lapsen 4H:n jäseneksi (jos hän ei jo ole jäsen) osoitteessa https://liity.4h.fi/. Jäsenyys tarkistetaan ennen leirin alkua. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. 
  3. Olen tutustunut  4H henkilötietojen käsittelyyn.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠