Kerhot


Etsitkö uutta harrastusta? Pidätkö käsillä tekemisestä, eläimistä tai luonnosta?


4H-kerhossa puuhataan näiden ja monien muiden hauskojen asioiden parissa. Askarrellaan, kokataan ja hoidetaan eläimiä. Korjataan koneita. Tutustutaan omaan lähiympäristöön, metsään ja luontoon. Kasvatetaan kasveja. Opetellaan erätaitoja.  Kerhojen toimintaperiaatteena on tekemällä oppiminen. 


4H-kerhot tarjoavat lapsille ja nuorille turvalliset ja luotettavat puitteet viettää vapaa-aikaa ohjatussa ja valvotussa seurassa. Toiminnallamme tuemme lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämän hallintaa edistämällä heidän omatoimisuuttaan, yritteliäisyyttä, yhteistyötaitoja, arjentaitoja,  luonnon ja ympäristön kunnioitusta sekä lisäämällä monipuolisia onnistumisen kokemuksia. 4H on itsetekemisen iloa! 


Tule sinäkin 4H-kerhoon! 

Kerhotoimintaamme tukee Aluehallintovirasto Länsi-Suomi.


"Saaga tykkäsi ihan älyttömästi olla siellä ja jotenki kaikesta aisti semmoista hyvää mieltä ja tekemisen meininkiä! Ihana kesäloman aloitus oli tämä kerho"Kepparileiri

Tältä kesää 2022 on leirit leireilty ja ensi kesänä uudestaan! 

Kiitos kaikille leiriläisille sekä ohjaajille upeista leireistä, jotka olivat täynnä naurua, iloa, uusia kavereita ja paljon keppareita!


Ensi kesänä taas leireillään! Ole valppaana ilmoittautumisen aikaan, että pääset leirille! Ihanaa loppu kesää!